dilluns, 25 de maig del 2015

BLOGGER!!!











Soc blocaria!! Avui en dia aquest mot està del tot instaurat dins el nostre vocabulari i de com cerquem les coses. Amb la creació de tots els nous models de comunicació en la xarxa un dels més popularitzats i utilitzats són els blogs. Els usuaris poden generar i publicar les seves pròpies opinions sobre qualsevol tema. És una nova manera de donar informació dins del món digital, on tothom i vol formar part, periodistes, polítics, agents de moda, empreses....Perquè les reflexions personals ara es fan públiques i aquí s’ha trobat un punt per on poder influir als demes internautes. Tot aquest fenomen mediàtic és una gran eina per veure que passa a diferents llocs del món però estar molt a prop i informat a l’instant.

Un exemple molt evident és en el món del turisme. Un l’àmbit on tothom abans de contractar qualsevol servei primer entrar a mirar les diferents blogs. Hi ha milers sinó milions de blogs on pots trobar mil i una experiència relacionada amb el turisme. Fins i tot a Lloret de Mar, el desembre del l’any passat, va acollir un congrés amb blocaries dedicats al tema del turisme. Dins d’una societat on tot es viu i es fa on-line el viatjar és un dels temes més explotats i visionats. Per tant, veiem un altre exemple prou clar i contundent com la nostra vida es va modificant i amb això la nostra manera de interaccionar i per tant la nostra manera de funcionar mentalment.

5 comentaris:

  1. Hola Olga,
    És evident que la nostra manera de interaccionar ha canviat i no poc, potser massa i tot, en el sentit que sense treure importància als avantatges que ens ofereixen les noves tecnologies, em sembla que no hem de deixar que substitueixin les vertaderes relacions personals, aquelles en les que es possible mirar-se a la cara i copsar els vertaders sentiments de la persona amb qui interactues, tot va molt ràpid i possiblement calgui aturar-se a reflexionar.

    Salut i bona feina

    ResponElimina
  2. Vaig veure el congrés de blogaires a Lloret també. Hi havia gent que guanyava la vida viatjant i escrivint blogs! Increïble!

    ResponElimina
  3. Bona nit Olga,

    Com amb moltes novetats, d'un ús inicial personal es deriva a un ús comercial del qual treure un benefici econòmic. Cada vegada més, llegeixes notícies de persones que es guanyen molt be la vida amb els blogs que escriuren. A aquest punt no en tinc res a contra, tothom s'ha de guanyar la vida. Però, el dubte ja és latent.

    Qui ens diu que allò que escriuren és cert o, tan sols, allò necessari per a mantenir-se com a bloggaire i no perdre els seus beneficis econòmics? Quina influència tenen els seus anunciats de publicitat (que paguen per ella) en les seves entrades o 'posts'?

    Tot plegat dóna per pensar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si !! Ja que pesnar en sepecial en la nostra era onn qusi res és gratis i sense cap intererés!!!Suposo qu ela filosofia incial dels blog era expressar la teva opinió gratuitament però ja hem vist que això ja no és tot cert, ara mateix!!

      Elimina